Craiova meniu:

Detalii stire 2362

Mai josnic decat Netoiu!

[ Categoria Proteste ]
[ Data: 2008-08-31 ]
[ Tara România ]
 2362 Nu am scapat de Gigi Netoiu! El exista la Craiova sub un alt nume: Adrian Mititelu! Nici macar fostul securist nu ne-a interzis accesul pe stadion! Teama de proprii suporteri este justificata: a vandut un jucator Stelei, incalcandu-si juramantul esential dat fata de toti suporterii Craiovei! Dorim sa informam ca patronul Mititelu nu a ajutat, sub nicio forma, galeria cu bani in ultimii 2 ani petrecuti in Liga 1! Ne-am dorit foarte mult sa fim pe stadion cu Dinamo pentru a ne incuraja echipa, dar ni s-a interzis accesul chiar si in oras! Doar minerilor lui Cozma li s-a mai interzis accesul in Bucuresti! Ultimii patroni ai Craiovei au plecat in castig de la clubul nostru, vanzand jucatorii, singurii pagubiti mereu fiind noi, suporterii!
Mititelu a avut nevoie de Universitatea Craiova sa se realizeze in plan social! Nu vrem un patron care incearca sa ne umileasca! Ii reamintim patronului Mititelu ca nimeni nu a castigat niciodata razboiul cu suporterii Craiovei! Ne dorim un patron cu bani, care sa faca performanta adevarata si care sa ne respecte! Orice club din tara si-ar dori suporteri fanatici, asa cum numai Craiova are!
PS: In 13 meciuri, cu Mititelu patron, nu am castigat niciodata cu vreo echipa din Bucuresti!
PPS: Mentalitatea lui Mititelu, suporterii adevarati nu sunt aceia care vin, pe banii lor, dupa echipa la meciuri, ci aceia care stau la televizor, mananca seminte si beau bere. Niciodata nu vom sustine un asemenea patron! Nu merita!

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

07-07-2011: Fara Stiinta fotbalul romanesc e mult mai sarac!
Cand vreodata o echipa clasata in zona retrogradarii a jucat sau va juca acasa cu 20000 de spectatori la un meci cu Sportul sau Bistrita?
Craiova are suporteri unici, adevaratii fanatici sunt doar la Craiova! ... [ continuare ]
Din categoria Proteste

27-06-2011: Universitatea Familiei Lui Mititelu In C !
Este cea mai mare 'performanta' a lui Mititelu . Acest patron obscur a distrus universitatea Craiova ! S-a crezut din punct de vedere financiar Gigi Becali , dar in realitate este ingropat in datorii ! Certandu-se si amenintand toata conducerea fot ... [ continuare ]
Din categoria Proteste

23-06-2011: Acum 20 De Ani Am Fost Campioni !
Astazi se implinesc 20 de ani de cand echipa noastra , Universitatea Craiova , a castigat ultimul titlu de campioana a romaniei . Suntem mandrii de istoria clubului nostru ! ... [ continuare ]
Din categoria Proteste

23-05-2011: Primul Miting Impotriva Lui Mititelu!
Ieri a avut loc la Craiova mitingul disperarii suporterilor Stiintei!
Nu conteaza cati am fost ci modul in care ne-am arata dragostea pentru clubul nostru Universitatea Craiova!
Aceasta actiune demonstreaza ca Stiinta nu va muri niciod ... [ continuare ]
[ Autor Blue Lions ]
Din categoria Proteste

23-05-2011: Mititelu, Adio!
Astazi a aparut pe site-ul gsp, convorbirea inregistrata dintre Victor Piturca si o parte a suporterilor din Craiova si Bucuresti!
Avem un mesaj pentru cel care a publicat aceasta convorbire: tradatorii pentru noi sunt morti! Banuim ca in spatel ... [ continuare ]
[ Autor Blue Lions ]
Din categoria Proteste

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania