Craiova meniu:

Detalii stire 3893

Noapte bună, „U“ Craiova!

[ Categoria Stiri Universitatea Craiova ]
[ Data: 2011-05-26 ]
[ Tara România ]
 3893 CEZ Vânzare, distribuitorul de energie electrică în Oltenia, a anunţat că va întrerupe furnizarea curentului în cantonamentul din Lunca Jiului, la solicitarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj, care este titularul de contract. „CEZ Vânzare se află într-o relaţie contractuală de furnizare a energiei electrice pentru locul de consum din strada Ştirbei Vodă nr. 104 (cantonamentul echipei «U» Craiova) cu DJST Dolj. În luna noiembrie 2010, DJST a solicitat în scris către CEZ Vânzare deconectarea locului respectiv de consum în urma acumulării unor restanţe semnificative la plata energiei electrice. În prezent, aceste datorii depăşesc 2.500 de lei. Compania a oferit, de asemenea, răgazul necesar clarificării situaţiei contractuale dintre DJST şi „U“ Craiova, înaintea operării deconectării solicitate. Dată fiind situaţia actuală, în care DJST, ca titular de contract asupra locului de consum, îşi menţine solicitarea de deconectare, CEZ Vânzare va respecta obligaţiile legale şi va răspunde acestei solicitări“, se arată într-un răspuns trimis GdS. Fotbal Club «U» Craiova SA, societatea patronată de Adrian Mititelu, se află în faliment. Executarea sentinţei (nr. 89/2006) pronunţată de Tribunalul Dolj a fost suspendată temporar, până la judecarea unei cereri de revizuire, la Tribunalul Constanţa. Între timp, Euro Expo SRL Târgu-Mureş, firma de echipament sportiv care a obţinut falimentul „U“ Craiova, a intrat şi ea în lichidare. Lichidatorul Euro-Expo, Coreli Horja, s-a arătat dispus să vândă creanţa pe care o are la „U“ Craiova. „Sunt circa 620.000 de lei de încasat. Dacă cineva îmi dă aceşti bani (150.000 de euro), poate prelua creanţa“, a spus lichidatorul. Pe de altă parte, şi primăria a cerut falimentul „U“ Craiova, pe 11 martie 2011. Următorul termen este pe 8 iunie.


Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

01-03: Partida Craiova – Dinamo din Cupa Romaniei reprogramata pe 6 martie
La solicitarea clubului din Banie, Federatia Romana de Fotbal a modificat data de disputare a sfertului de finala al Cupei Romaniei dintre U Craiova si Dinamo.

Programat initial pentru 1 martie, meciul dintre cele doua mari rivale a f ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

28-02: Craiova - Dinamo a fost amĂąnat
Meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo București, de joi, din sferturile de finală ale Cupei RomĂąniei a fost miercuri amĂąnat. Meciul se va juca pe 13 martie. ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

25-02: Program play-off - free of dinamo ;-)
Etapa I (3-4 martie)
CFR Cluj - Poli Iași
FCSB - Viitorul
Universitatea Craiova - Astra

Etapa II (10-11 martie)
Poli Iași - Astra
Viitorul - Universitatea ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

22-02: Florin Gardos, prezentat la Craiova
Fundasul Florin Gardos a fost prezentat, joi, la CS Universitatea Craiova, clubul pentru care va evolua pana in vara sub forma de imprumut de la Southampton. “Am ales sa vin aici, pentru ca aici am fost dorit de toata lumea. Am ramas placut impresi ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

16-02: Craiova, victorie la Voluntari
U Craiova a plecat cu toate punctele de la Voluntari dupa victoria cu 1-0 obtinuta in urma golului marcat in prima repriza de Nicusor Bancu.

Finalul n-a fost lipsit de incrancenare si tensiune dupa ce gazdele au primit un penalty, car ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

Meditatii

Username:
Parola:

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania